از ایستگاه‌های مطالعه تا اتوبوس سیار کتاب؛ روایت شهردار شاهرود از اقدامات شاخص شهرداری در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی


شهردار شاهرود در جلسه تجمیعی انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان با بیان اینکه یکی از شاخص‌های فرهنگی و تمدنی هر جامعه، میزان توجه مردم به کتاب و مطالعه است گفت: شهرداری شاهرود کوشیده است با اجرای طرح‌هایی چون ایستگاه‌های مطالعه در پارک ها، نصب نمادهای شهری مرتبط با کتاب در نقاط مختلف سطح شهر و راه اندازی اتوبوس سیار کتابخوانی ضمن ترغیب ترغیب شهروندان به مطالعه فرهنگ کتابخوانی را به متن زندگی شهری بیاورد.

به گزارش اداره روابط عمومی شهرداری شاهرود؛ همزمان با سی و سومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، جلسه تجمیعی انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان شاهرود با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، مهندس احمدی شهردار شاهرود و سایر مسئولین استانی و شهرستانی در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

مهندس احمدی شهردار شاهرود در این جلسه ضمن تبریک هفته کتاب و  کتابخوانی و قدردانی از زحمات کتابداران و فعالان فرهنگی، بر اهمیت توسعه فرهنگ مطالعه به‌عنوان یکی از شاخص‌های فرهنگی و تمدنی هر جامعه تأکید کرد.

وی با اشاره به اقدامات شهرداری شاهرود در حوزه ترویج مطالعه افزود: در زمینه نمادسازی فرهنگی، شاید شاهرود بیشترین نماد مرتبط با کتاب را در میان شهرهای استان سمنان داشته باشد و تاکنون پنج المان فرهنگی مرتبط با کتاب در نقاط مختلف سطح شهر نصب شده و یک میدان نیز به نام کتاب نامگذاری شده است.

شهردار شاهرود ادامه داد: در کنار این نمادها، ایستگاه‌های مطالعه در سه پارک اصلی شهر شامل پارک کودک، پارک شهدای محراب و پارک بانوان ایجاد شده است که با همکاری نهاد کتابخانه‌ها به‌طور مستمر بازبینی و شارژ می‌شود تا شهروندان بتوانند در کنار اوقات فراغت روزمره خود از فضای مطالعه نیز بهره‌مند شوند.

مهندس احمدی با اشاره به طرح‌های شاخص فرهنگی شهرداری شاهرود یادآور شد:  راه‌اندازی اتوبوس مطالعه سیار برای نخستین بار در کشور، از جمله اقدامات مشترک شهرداری شاهرود و نهاد کتابخانه‌های عمومی بوده است که با استقبال گسترده مردم به‌ویژه در محلات کمتر برخوردار مواجه شد.

وی با اشاره به  خرید کتاب از نویسندگان شاهرودی با هدف حمایت از نویسندگان و ترویج تولید محتواهای بومی خبر داد و بیان داشت: خوشبختانه از زمان پرداخت سهم نیم‌درصدی شهرداری به نهاد کتابخانه‌ها، شاهد بهبود چشمگیر در فضای کتابخانه‌ها و امکانات مطالعه بوده‌ایم.

شهردار شاهرود ابراز امیدواری کرد: امیدواریم در آینده نزدیک شاهد راه‌اندازی کتابخانه دیجیتال شهرستان شاهرود نیز باشیم، تا پاسخگوی نیازهای نسل جدید در حوزه مطالعه و یادگیری باشیم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *