به گزارش روابط عمومی مدیریت شهری شاهرود، همزمان با هفته ارتباطات و روابط عمومی، مهندس احمدی شهردار و مهندس یونسیان رئیس شورای اسلامی شهر، با مدیر مخابرات شهرستان شاهرود دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار، شهردار شاهرود با اشاره به نقش کلیدی ارتباطات در توسعه مدیریت شهری هوشمند گفت: ارتقای کیفیت خدمات شهری مستلزم گسترش زیرساختهای ارتباطی است و شهرداری شاهرود آمادگی کامل دارد تا در راستای این هدف با مجموعه مخابرات همکاریهای گستردهای داشته باشد.
مهندس احمدی شهردار و مهندس یونسیان رئیس شورای اسلامی شهر شاهرود همچنین از همراهی و تعامل سازنده مدیرکل مخابرات استان و مدیر مخابرات شهرستان در پیشبرد پروژههای شهری تقدیر و تشکر کرد و بر لزوم تداوم این همکاریها تأکید نمود.
این دیدار در راستای تقویت همکاریهای بیندستگاهی و با هدف همافزایی برای ارائه خدمات بهتر به شهروندان برگزار شد و گامی مؤثر در جهت ارتقاء سطح ارتباطات و زیرساختهای شهری در شاهرود به شمار میرود.
بدون دیدگاه