دیدار صمیمانه فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود با شهردار؛ تقدیر از اقدامات شهرداری شاهرود در حوزه‌های مختلف فرهنگی، عمرانی و ترافیکی


به گزارش روابط عمومی مدیریت شهری شاهرود به مناسبت گرامیداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، فرمانده انتظامی شهرستان و هیئت همراه، با مهندس احمدی شهردار شاهرود دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار صمیمانه، سرهنگ شائینی فرمانده انتظامی شهرستان از تلاش‌ها و اقدامات ارزشمند شهرداری شاهرود در جهت توسعه و آبادانی شهر، ارتقاء سطح کیفی زندگی شهروندان و خدمت رسانی به جامعه قدردانی نمود.

فرمانده انتظامی شهرستان، شهرداری شاهرود را در حوزه‌های فرهنگی، ترافیکی و عمرانی “پیشگام و نمونه” توصیف کرد و افزود: شهرداری شاهرود همواره در راستای تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و خدمت به مردم شریف این شهر، پیشگام بوده و با ارائه خدمات مطلوب، رضایت شهروندان را جلب نموده است.

سرهنگ شائینی به طور ویژه از اقدامات چشمگیر و موثر شهرداری شاهرود در حوزه ترافیک تقدیر و تشکر کرد و بیان داشت: اقدامات کارشناسانه و مدبرانه شهرداری در این حوزه، نقش بسزایی در ارتقاء ایمنی تردد، روان‌سازی ترافیک، کاهش تصادفات و به تبع آن، نجات جان شهروندان و کاهش چشمگیر تلفات مالی و جانی داشته است و این تلاش‌ها شایسته تقدیر و قدردانی است.

در پایان این دیدار، فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود ضمن ابراز خرسندی از تعامل و همکاری سازنده بین نیروی انتظامی و شهرداری شاهرود، بر تداوم و تقویت این همکاری در راستای تامین امنیت و آرامش شهروندان تاکید کرد و آمادگی نیروی انتظامی را برای همکاری همه جانبه با شهرداری در جهت تحقق اهداف مشترک اعلام نمود.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *