شاهرود، الگوی فضاسازی مذهبی شهری/ تقدیر عضو ستاد فاطمیه قم از شهردار شاهرود


به گزارش اداره روابط عمومی شهرداری شاهرود؛ در نشستی صمیمانه، یکی از اعضای ستاد فاطمیه قم با شهردار شاهرود دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار، عضو ستاد فاطمیه قم ضمن ابراز ارادت نسبت به ائمه اطهار و قدردانی از فعالیت‌های پررنگ شهرداری شاهرود در مناسبت‌های مذهبی، گفت: جای تقدیر است که شخص شهردار شاهرود با روحیه‌ای مثال‌زدنی و با ورود مستقیم در مسائل مذهبی، نقش ویژه‌ای در برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم‌های مذهبی ایفا می‌کنند و این روحیات شما حقیقتاً ستودنی است.

حجت الاسلام حجازی با اشاره به زیبایی‌های شهر شاهرود و فضای معنوی ایجادشده در شهر اظهار کرد: شاهرود علاوه بر جذابیت‌ها و زیبایی‌هایش، به واسطه تلاش‌های شهرداری در فضاسازی مناسبتی و مذهبی شهری، همواره پیشگام بوده است این در حالی است که متأسفانه بسیاری از شهرداری‌ها در این عرصه عملکرد قابل قبولی ندارند.

شهردار شاهرود در این دیدار ضمن ابراز ارادت به خاندان اهل بیت(ع)، گفت: خدمت در مسیر اهل بیت(ع) توفیقی بزرگ است و وظیفه می‌دانیم تا در همه مناسبت‌های مذهبی، نقش خود را ایفا کنیم. ما بر این باوریم که فضاسازی شهری در ایام مذهبی موجب تقویت فرهنگ دینی و افزایش همدلی میان شهروندان می‌شود.

وی اظهار کرد: شهرداری شاهرود همواره سعی کرده است با فراهم آوردن امکانات لازم و مشارکت فعال، بستری مناسب برای برگزاری مراسم‌های مذهبی و فرهنگی ایجاد کند و همچنان در این مسیر با تمام توان گام برخواهد داشت.

در پایان این دیدار نیز طرفین بر اهمیت استمرار همکاری‌ها و توجه به شعائر دینی در عرصه مدیریت شهری تأکید کردند.


بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *