شهردار شاهرود: شهروندان شاهرود در عمران و آبادانی شهر سهیم می‌شوند/ اجرای پروژه‌های بزرگ با تکیه بر ارزش افزوده


شهردار شاهرود با اشاره به سوالات مطرح شده از سوی شهروندان در خصوص مصارف مالیات ها، به نقش مهم مالیات بر ارزش افزوده در اجرای پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای شهر شاهرود اشاره کرد و از مشارکت شهروندان در آبادانی شهر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت شهری شاهرود؛ شهردار شاهرود در گفتگویی با اشاره به سوالات مطرح شده از سوی شهروندان در خصوص مصارف مالیات ها به تشریح اهمیت و نحوه مصرف مالیات‌های پرداختی شهروندان پرداخت.

شهردار شاهرود، مالیات بر ارزش افزوده را یکی از مهم‌ترین منابع درآمدی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها دانست و گفت: خوشبختانه بر اساس مصوبات مجلس شورای اسلامی و آیین‌نامه‌های اجرایی هیئت دولت، این مبالغ در پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای شهر و روستا هزینه می‌شود.

مهندس احمدی اظهار کرد: این واریزی‌ها که بر اساس جمعیت هر شهر و روستا تعیین می‌گردد، نقش بسزایی در پیشبرد پروژه‌های عمرانی و خدماتی در سطح کشور و شهر ما داشته است.

 وی با بیان اینکه این درآمدها صرف ساخت مدارس، بیمارستان‌ها، پروژه‌های راهسازی، توسعه شهرسازی، ساخت مسکن و توسعه زیرساخت‌های مختلف می‌شود افزود: به عبارتی، عمران، آبادانی و توسعه زیرساخت‌های شهری، از محل درآمدهای مالیاتی تامین می‌گردد.

شهردار شاهرود در ادامه با اشاره به پروژه‌های مهم و تحول‌آفرینی که با استفاده از این منابع در شهر اجرا شده‌اند، بیان کرد: بهره‌مندی از این منابع مالی، ما را قادر ساخت تا پروژه‌هایی همچون تقاطع سه‌سطحی میدان ولایت شاهرود که اولین پروژه در سطح استان و منطقه شمال‌شرق کشور است و همچنین پروژه‌های پارکینگ طبقاتی در خیابان تهران، پارک مشاهیر، توسعه آبشارها، پارک بانوان و دیگر طرح‌های توسعه‌ای را به مرحله اجرا و بهره‌برداری برسانیم.

مهندس احمدی یادآور شد: بخش عمده‌ای از اعتبارات این پروژه‌ها از محل مالیات بر ارزش افزوده تامین شده است که بر اساس قانون مصوب، اداره امور مالیاتی به شهرداری‌های کشور و از جمله شهرداری شاهرود پرداخت می‌کند.

وی همچنین به ابتکار اخیر اداره امور مالیاتی اشاره کرد و گفت: یکی از ابتکارات اخیر اداره امور مالیاتی این است که شهروندان می‌توانند مالیات پرداختی خود را به صورت مستقیم و اختیاری صرف پروژه‌های دارای کد برنامه و بودجه کنند که این اقدام کمک شایانی به شفاف‌سازی و مشارکت مستقیم شهروندان در عمران و آبادانی شهر و کشور خواهد کرد.

شهردار شاهرود در پایان از شهروندان خواست با پرداخت به موقع مالیات، در توسعه و آبادانی شهر و کشور سهیم باشند و دیگران را نیز به این امر تشویق کنند تا زمینه و امکان اجرای پروژه‌های بیشتری برای ساختن آینده‌ای بهتر و زندگی مطلوب‌تر فراهم می‌شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *