دیدار شهردار شاهرود و هیات همراه با فرمانده سپاه شهرستان


به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری شاهرود؛ مهندس محسن احمدی شهردار شاهرود و هیئت همراه، با سرهنگ اسماعیلی فرمانده سپاه ناحیه شاهرود دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار که در روز سوم شعبان میلاد سیدالشهدا امام حسین(ع) انجام شد، شهردار شاهرود «روز پاسدار» را به سرهنگ اسماعیلی و پاسداران سپاه ناحیه شاهرود تبریک و تهنیت گفت.

مهندس احمدی شهردار شاهرود در این دیدار ضمن تبریک سالروز ولادت امام حسین (ع) و روز پاسدار گفت:فعالیت در حوزه های فرهنگی و اجتماعی با همکاری سپاه از مهمترین برنامه های پیش روی شهرداری است.

شهردار شاهرود ضمن اعلام آمادگی شهرداری در راستای همکاری‌های فی مابین شهرداری و سپاه بر استمرار این همکاری‌ها و تقویت نقاط مثبت و مشترک هر دو طرف تاکید نمود.

فرمانده سپاه ناحیه شاهرود نیز در این دیدار ضمن مثبت ارزیابی کردن همکاری های صورت گرفته با مدیریت شهری، از زحمات و تلاش‌های مجموعه مدیریت شهریبه ویژه شهردار شاهرود که در خط مقدم خدمات رسانی به شهروندان قرار دارند تقدیر و تشکر کردند وبرای این عزیزان آرزوی سلامتی و موفقیت نمودند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *