دعوت مهندس احمدی از شهروندان برای حضور در مراسم افتتاح تقاطع سه سطحی میدان ولایت


به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری شاهرود؛ مهندس احمدی شهردار شاهرود با صدور پیامی از عموم شهروندان برای حضور در مراسم بهره برداری از «اولین تقاطع غیرهمسطح سه سطحی استان سمنان در میدان ولایت شاهرود» دعوت کرد.

متن پیام شهردار شاهرود بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

یکی از بزرگترین نعمت های الهی توفیق خدمت رسانی به مردم و تلاش برای بهبود و ارتقای کیفیت زندگی مردم و به تعبیر مقام معظم رهبری مدظله العالی «آسان کردن زندگی برای مردم» است.

اکنون در ظل توجهات حضرت، ولی عصر (عج) و عنایات پروردگار الهی و زحمات و تلاش های شبانه روزی همکاران متعهد، پرتلاش و بلند همّت در مدیریت شهری شاهرود، افتخار دیگری برای مردم و شهر باصفای شاهرود و کشور عزیزمان رقم خورد و پروژه بزرگ «اولین تقاطع غیرهمسطح سه سطحی استان سمنان در میدان ولایت شاهرود» در زمان مقرّر و بالاترین کیفیت به انجام رسید.

اینجانب مراتب قدردانی و سپاس خود را از صبر و شکیبایی عموم شهروندان شاهرود بویژه ساکنان این منطقه کمال تشکر و قدردانی را دارم و از زحمات تمام افرادی که در مسیر احداث پروژه مار را یاری نمودند تشکر می نمایم، بی شک بدون همکاری و صبوری مردم، هم افزایی و هماهنگی های متعدد با دستگاه های خدمات رسان و دیگر ارگان های مربوط در سطح شهرستان و حتی استان، تحقق این مهم، امکان پذیر نبود.

بدینوسیله از عموم شهروندان محترم برای حضور در مراسم افتتاح و بهره برداری از «اولین تقاطع غیرهمسطح سه سطحی استان سمنان در میدان ولایت شاهرود» دعوت به عمل می آید. حضور عموم شهروندان مایه دلگرمی است.

 

محسن احمدی

شهردار شاهرود

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *