جلسه هم اندیشی شهرداران شرق استان سمنان در شاهرود برگزار شد/بررسی چالش‌ها و ظرفیت های سرمایه‌گذاری در مدیریت شهری



به گزارش روابط عمومی مدیریت شهری شاهرود؛  روز یکشنبه چهارم خرداد، جلسه هم‌اندیشی مهمی با حضور شهرداران شهرهای شرق استان در شاهرود برگزار شد.

این جلسه با هدف شناسایی مسائل شهری، بررسی پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری و همچنین چالش‌ها و مشکلات پیش روی مدیریت شهری در این مناطق برگزار گردید.

در این نشست، که با میزبانی شهرداری شاهرود صورت گرفت، دکتر سیف السادات نماینده سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور و هیئت همراه، دکتر هادیان مدیرکل دفتر شهری و شوراهای استانداری سمنان به عنوان مهمانان ویژه حضور داشتند.

 حضور این مقامات ارشد، اهمیت و سطح تخصصی این هم‌اندیشی را برجسته‌تر کرد.

دکتر سیف السادات در این نشست تأکید کرد: همگرایی بین شهرداری‌ها می‌تواند به حل مشترک مشکلات و بهره‌برداری از فرصت‌های سرمایه‌گذاری منجر شود.

شهرداران حاضر در جلسه نیز، ضمن بررسی مسائل، چالش‌ها و مشکلات مدیریت شهری، پتانسیل‌های بالقوه و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در شهر خود را در حوزه‌هایی مانند زیرساخت‌ها و گردشگری با جزئیات مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند. 

این گفتگوها با هدف یافتن راهکارهای مناسب برای توسعه پایدار و حل مشکلات پیش روی شهرها در شرق استان صورت گرفت.




بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *