شهردار شاهرود: اقدامات گسترده ترافیکی در آستانه بازگشایی مدارس شاهرود / ایمنی دانش‌آموزان اولویت ما در آغاز سال تحصیلی است


همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، شهردار شاهرود از اجرای مجموعه اقدامات گسترده ترافیکی در سطح شهر برای ایمن‌سازی مسیرهای منتهی به مدارس خبر داد و گفت:در این راستا، عملیات شست‌وشوی خط‌کشی‌های عابر پیاده، سرعتکاه‌ها و نقوش ترافیکی در هسته مرکزی شهر و محدوده بیش از ۱۳۰ مدرسه انجام شده است.

به گزارش اداره روابط عمومی شهرداری شاهرود؛ مهندس احمدی شهردار شاهرود از اقدامات واحد ترافیک سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری در آستانه بازگشایی مدارس خبر داد و گفت: با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید و لزوم تأمین ایمنی تردد دانش‌آموزان، مجموعه‌ای از اقدامات ترافیکی در سطح شهر به اجرا درآمده است.

وی اظهار داشت: در این راستا، عملیات شست‌وشوی خط‌کشی‌های عابر پیاده، سرعتکاه‌ها و نقوش ترافیکی در هسته مرکزی شهر و محدوده بیش از ۱۳۰ مدرسه، از جمله خیابان امام، فروغی، ۲۲ بهمن، فردوسی، سه‌راه کمربندی، خیابان معلم و خیابان تهران انجام شده است.

شهردار شاهرود در ادامه بیان کرد: همچنین به‌منظور ارتقای ایمنی، بیش از ۲۰ عدد باتومی در مدارس کوچه حمام شیک، خیابان امام خمینی (ره) و کوچه بانک صادرات نصب شد.

مهندس احمدی با بیان اینکه رنگ‌آمیزی سرعتکاه مدارس و نصب تابلو علائم در شهرک‌های کوثر و مدرسه نهضت حسینی مجاور کتابخانه بی‌طرف نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته است تصریح کرد: در تقاطع فلسطین نیز عملیات رنگ‌آمیزی، اجرای نرده‌کشی رفیوژ میانی، نصب استپ، احداث و رنگ‌آمیزی سرعتکاه و نصب علائم ترافیکی انجام شد.

وی افزود: علاوه بر این، عملیات رنگ‌آمیزی دوجزئی شامل اجرای نقوش، ایمن‌سازی معابر و رنگ‌آمیزی سرعتکاه‌های مجاور مدارس به مساحت بالغ بر یک‌هزار مترمربع در سطح شهر اجرا گردید.

شهردار شاهرود در پایان تأکید کرد: این اقدامات با هدف ارتقای ایمنی عبور و مرور، افزایش آرامش خاطر والدین و دانش‌آموزان و آماده‌سازی فضای شهری برای آغاز سال تحصیلی جدید انجام شده است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *