در دیدار مهندس احمدی شهردار شاهرود، با سرهنگ شائینی، فرمانده انتظامی شهرستان، به مناسبت هفته فراجا، فرمانده انتظامی با قدردانی از خدمات مجموعه شهرداری، صداقت و خدمت خالصانه این مجموعه را عامل اصلی اعتماد و رضایتمندی شهروندان دانست.
به گزارش اداره روابط عمومی شهرداری شاهرود؛ به مناسبت هفته فراجا، مهندس احمدی شهردار شاهرود به همراه جمعی از مدیران شهرداری با سرهنگ شائینی، فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار، سرهنگ شائینی ضمن قدردانی از خدمات مجموعه شهرداری، خدمترسانی صادقانه به مردم را افتخاری بزرگ دانست و خطاب به شهردار شاهرود اظهار داشت: شما در دستگاهی خدمت میکنید که دامنه فعالیت آن بسیار وسیع است و با وجود مشکلات متعدد، تلاش میکنید رضایتمندی نسبی در میان شهروندان ایجاد شود و این کار بسیار دشواری است.
وی با تاکید بر اینکه مردم بهخوبی تشخیص میدهند چه کسانی با نیت خدمت واقعی مشغول فعالیت هستند اظهار داشت: محبت و نگاه مثبت مردم، نتیجه صداقت و خدمت خالصانه شماست.
فرمانده انتظامی شهرستان خاطرنشان کرد: ما قدردان زحمات جنابعالی و مجموعه شهرداری هستیم و میدانیم که شما صادقانه برای رفاه و آسایش مردم گام برمیدارید؛ و این امر بر هیچکس پوشیده نیست.
در پایان این دیدار، دو طرف بر استمرار تعامل و همکاری میان مجموعه شهرداری و فرماندهی انتظامی شهرستان در جهت ارتقای نظم، امنیت و خدمات شهری تأکید کردند.
بدون دیدگاه