به گزارش اداره روابط عمومی مدیریت شهری شاهرود؛ مهندس احمدی شهردار شاهرود و رئیس ستاد هماهنگی و برنامهریزی مراسم تشییع قائد شهید امت حضرت آیتاللهالعظمی امام خامنهای (قدسسرهالشریف) در شهرداری شاهرود، از آغاز به کار این ستاد از هفته گذشته خبر داد و گفت: جلسات ستاد هماهنگی و برنامهریزی مراسم به صورت مستمر در حال برگزاری و پیگیری است و تمامی بخشهای مرتبط در شهرداری با آمادگی کامل در حال انجام مأموریتهای محوله هستند.
وی با اشاره به فعالیت ۱۵ کمیته تخصصی در این ستاد افزود: هر یک از کمیتهها با شرح وظایف مشخص، برنامهریزیهای لازم را برای آمادهسازی شهر، هماهنگیهای بینبخشی و ارائه خدمات مطلوب به زائران، مسافران و شرکتکنندگان در مراسم در دستور کار قرار دادهاند.
شهردار شاهرود با تأکید بر اهمیت این رویداد بزرگ اظهار داشت: با توجه به قرار گرفتن شاهرود در مسیر اصلی تهران ـ مشهد و عبور شمار زیادی از زائران و مسافران از این محور، تمامی ظرفیتهای شهرداری برای خدمترسانی شایسته و تسهیل امور در این ایام بسیج شده است.
مهندس احمدی همچنین از آمادگی کامل مجموعه مدیریت شهری خبر داد و گفت: تمامی مدیران، معاونان و مسئولان شهرداری در حالت آمادهباش قرار دارند تا خدمات مورد نیاز شهروندان، زائران و مسافران عبوری به بهترین شکل ممکن و بدون وقفه ارائه شود.
رئیس ستاد هماهنگی و برنامهریزی مراسم تشییع قائد شهید امت در شهرداری شاهرود خاطرنشان کرد: فضاسازی شهری متناسب با این مراسم، بهویژه در مبادی ورودی و خروجی شهر، میادین و معابر اصلی، در دستور کار قرار دارد و تلاش خواهیم کرد شاهرود در این ایام جلوهای درخور شأن این رویداد مهم را به نمایش بگذارد.








بدون دیدگاه